Seat'tan indirim kampanyası



Doğuş Otomotiv-SEAT, 16 Mayıs’a kadar sürecek olan yeni bir indirim kampanyasına start verdi. Buna göre tüm modellerin mevcut tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatları üzerinden 2 bin 500 YTL’lik indirim avantajı sunan Doğuş Otomotiv-SEAT, Leon Cupra modeline özel uyguladığı fiyat kampanyasını da Mayıs ayı sonuna kadar uzattı.

Volkswagen Grubu içinde yer alan SEAT’ın ülkemizdeki temsilcisi Doğuş Otomotiv-SEAT, 16 Mayıs’a kadar sürecek yeni bir satış kampanyasına start verdi. Buna göre kampanya süresince tüm SEAT modellerin mevcut tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları üzerinden 2 bin 500 YTL’lik indirim avantajı sunuluyor. Tüm modellerde 2 bin 500 YTL indirimin sunulduğu kampanya kapsamında ayrıca uygun kredi koşullarından da faydalanma imkanı sağlanıyor.

Kampanya süresince SEAT Ibiza model ailesine 24 bin 840 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarıyla, Cordoba model ailesine ise 25 bin 460 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla sahip olunabilecek. SEAT’ın kompakt sınıftaki temsilcisi Leon ise kampanya süresince 33 bin 120 YTL’den; MPV segmentindeki yeni modeli Altea XL ise 38 bin 275 YTL’den başlayan iddialı ve avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bununla birlikte Doğuş Otomotiv-SEAT, en güçlü model versiyonu olarak ön plana çıkan Leon Cupra için gerçekleştirdiği 33 bin 500 Euro’luk tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı uygulamasını da Mayıs ayı sonuna kadar sürdürecek.

Hiç yorum yok: