Cin Otomobili Geely Istanbul Autoshow'da



Anadolu Grubu, Türkiye’yi yepyeni bir otomobil markasıyla tanıştırıyor. Çin’in en büyük özel sektör otomobil markası olan Geely, Anadolu Grubu güvencesiyle satışa sunuluyor.

Geely Holding Group ile distribütörlük anlaşması imzalayan Anadolu Grubu, Geely için Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. adında yeni bir şirket kurdu. Anadolu Araçlar, Türkiye'de Geely markasının tüm pazarlama, satış ve satış sonrası organizasyonundan sorumlu olacak.

Geely, İstanbul Autoshow Fuarındaki 600 m²lik standında Türk otomobil severlerle ilk kez buluşuyor. Stadında toplam 8 modelini sergileyen Geely markasının ülkemizde satışına fuarın hemen ardından başlanacak.


Geely LC, Şehrin genç ve dinamik otomobili...

LC kod adıyla lanse edilen Geely’nin küçük sınıftaki temsilcisi, uzun yılların teknolojik birikimi üzerine inşa edilen Geely’nin yüksek kalitede araç üretiminde ulaştığı yeni devrin simgesidir.

Kalite ve performansıyla Geely için önemli bir kilometre taşı olan LC, sunduğu geniş ve ferah iç hacmiyle ideal kompakt bir şehir otomobili olarak öne çıkıyor.

Geely LC’de bulunan 1.0 lt. hacmindeki benzinli motor, şehir içi kullanım kolaylığı ve sunduğu sürüş zevki ile modern bir benzinli motorda olması gereken tüm özellikleri fazlasıyla sunuyor.

Geely Echo, tam ailenize göre...

Tam bir aile otomobili olarak tüketiciye sunulan Geely Echo, güvenliği en üst düzeyde sunan “Üç boyutlu Güvenlik Sistemi” ile donatılmıştır. Üç boyutlu emniyet siteminin 28 yönüyle araç sahibine sağladığı üstün güvenlik özellikleri onu, segmentindeki rakiplerinden ayırıyor.

1.3 lt. motor hacmiyle ülkemizde satışa sunulacak olan Geely Echo, yüksek performansı ve 100 kilometrede 6.0 lt. ekonomik yakıt sarfiyatı ile başarılı bir kombinasyona sahip.

Geely Familia Hatchback – Sedan

Geely Familia, Geely markasnın ulusal ve uluslararası pazarlarda yayılmasında en etkin modellerden biri olarak öne çıkıyor. Yoğun bir rekabetin yaşandığı orta segmentte, hatchback ve sedan gövde tipleriyle tüketicinin beklentilerine yanıt veren stratejik bir modeldir.

Şıklık ve rahatlık düşünülerek tasarlanan Geely Familia, cazibesinin ardında , bir otomobilden beklenen her şeyi tam anlamıyla sunuyor.

Güçlü motoru, kontrollü sürüş niteliğine ek olarak, özel ses azaltım teknolojisinin getirdiği konforlu bir sürüş sunan, sağlam gövde yapısı, 4 kapılı birleşik çarpmaya dayanıklı tampon kirişi, ABS, EBD ve çift hava yastığı ile, güvenliği ön planda tutan Geely Familia, hafif ve aerodinamik gövde tasarımıyla, maksimum yakıt tasarrufu sağlıyor.

5 ileri vitesli manüel şanzımana sahip olan bu motor, sürüş kolaylığı ile yakıt tasarrufunun mükemmel bir dengesini sunuyor.

1.6 lt. motor ile donatılan Geely Familia, 107 beygir gücü ile 137 N/m tork üretiyor.

Geely FC, zarif tasarım, asil görünüm...

Geely’nin FC kod adıyla lanse edilen D segmentindeki modeli, Avrupa’da üretilen aynı segment otomobillerin tasarım konseptini birebir yansıtmakatadır. Ön yüz ve ön farlar, orta çizgi ve yanlarda geniş tamponları ile FC, son derece modern bir tasarıma sahiptir. Aero-dinamiğin akılcı kullanımıyla rüzgar mukavemet katsayısını etkin biçimde düşürülmesi denge ve sportifliğin mükemmel kombinasyonuna yol açmaktadır.

138 beygiri gücünde 1.8 lt. benzinli motor ile donatılan Geely FC, baştan başa alüminyum motoru, büyük güç sunumu, azaltılmış enerji tüketimi ve yüksek verim özellikleriyle üst düzey bir otomobilin tüm özelliklerini taşıyor.
Huzur meşru bir beklentidir, aracın sınıfından bağımsız olarak müşterilerin çoğu tarafından talep edilir. Bu nedenle, Geely FC kullanıcıları için pasif güvenlik, karşı tarafın güvenliği ve hırsızlık alarmı gibi konular önem arz etmektedir.

Yapısı itibariyle, çarpışma enerjisini programlı bir şekilde sönümleyecek şekilde tasarlanmıştır. Önden, yandan ve arkadan yapılan çarpışma testlerinden geçen Geely FC’de ayrıca, yolcu bölmesinde «hava yastığı /emniyet kemeri » gibi enerjinin sönümlenmesini sağlayarak yolcuyu koltuğunda tutan; dolayısıyla yaralanma riskini azaltan güvenlik sistemleri bulunmaktadır.

Geely Coupe...

Geely Coupe, aerodinamik gövde formu ve performansıyla göz dolduran Geely markasının “yol canavarı”dır. Üst düzey bir otomobilden beklenebilecek tüm donanımlara sahiptir. Yüksek performans deneyimini ekonomik yakıt tüketimiyle sunması, Geely Coupe’nin teknolojik altyapısını ifade etmeye yeter. Bu belirgin ekonomik yakıt tüketimi, optimum emisyon değerleriyle birleştiğinde Geely Coupe, sınıfındaki araçlar arasında öne çıkmaktadır.

EBS destekli ABS fren sistemi, enerjiyi emen ayarlanabilir direksiyon mili, sürücü ve yolcu hava yastıklarıyla, ön ve arka kapılar için yüksek sertlikte çarpmaya mukavemetli kiriş özellikleri yüksek güvenlik düzeyine sahiptir.

Çereci bir model olan Geely Coupe, Alman bosch M.9.7 enjeksiyon sistemi ECU kullanıldığı için Emisyon Europe III standartlarıyla tam uyumludur.

Hiç yorum yok: